Gjej karrierën që meriton

Kërkimi i punës suaj fillon dhe mbaron me ne.

Kontrolloni ofertat aktuale për punë

Zbuloni qindra vende pune

Kërkoni, gjeni dhe aplikoni direkt për vendet e lira të punëve nga telefoni ose kompjuteri juaj. Menaxhoni të gjitha punët për të cilat keni aplikuar prej llogarisë tuaj.

Financuar nga programi Tempus Speed

Tempus Speed

Statistikat e Portalit ALUMNI

Këtu ne listojmë statistikat e faqes tonë: sa njerëz ne kemi ndihmuar për të gjetur një punë dhe sa kompani kanë gjetur rekrutët. Kjo është një zonë statistikash shumë mbresëlënëse!

  • 1 Job Posted
  • 0 Jobs Filled
  • 1 Company
  • 8 Members

Keni pyetje?

Jemi këtu për t’u ndihmuar. Kontrolloni FAQ, na dërgoni e-mail ose telefononi në numrin +355 69 69 69 699

Na Kontaktoni